Minitivoli

Nyhed billede
8.årgang arrangerede minitivoli for Kaas-afdelingen. En hyggelig dag, som måske kan blive en tilbagevendende tradition.

Vi redder liv

Vi er blevet en certificeret ”Du kan redde liv”-skole

Som en af TrygFondens certificerede ”Du kan redde liv”-skoler underviser vi de større elever på skolen i livreddende førstehjælp.

Se mere her.

Bjarne Breinholt Søndergaard den 09-05-2018
    Klasse-skemaer fra mandag d 11 juni
    Der er rettet en smule i klasseskemaerne i afd. Kaas.
    Pandrup har fået idræt i 0. klasserne på plads.
    Begge er vedhæftet som pdf filer
  • Gitte Brøchner Larsen den 11-06-2018
    Fodboldskole i Jetsmark IF

Er du klar til en sommerferie fyldt med fodbold?
    Vi håber ikke, at det er gået din næse forbi, at Jetsmark IF i uge 27 afholder DBU´s Fodboldskole. På fodboldskolen får du både:
    • En uge med fodboldtræning hver dag kl. 9.00 - 15.00
    • Nyt og forbedret træningsprogram udviklet af DBU´s Ungdomstrænerteam med øvelser, der kan tilpasses den enkeltes niveau
    • Tøjsæt, SELECT-bold, drikkedunk, diplom

Prisen for det hele er kun 859 kr. og du køber din billet lige her: www.dbu.dk/fodboldskolebillet

Psst… Alting er sjovere sammen med vennerne! Sørg endelig for at prikke kammeraterne på skulderen og mind dem om, at de også skal tage med på fodboldskolen til sommer!

• Gitte Brøchner Larsen den 30-05-2018
    SVØMMECAMP I AABYBRO

Vær med når Aabybro IF Svømning og DGI Nordjylland gør klar til 3 gode dage i uge 32 i DGI-Huset Aabybro.
    Sports- og Sundhedsakademiet Aabybro er en camp, der tilbyder sjove, sunde og lærerige dage for børn og unge.
    Svømning, team- og makkerøvelser, lege og konkurrencer i vandet, udvikling af færdigheder og sjov og ballade med nye venner!
    Læs mere og tilmeld dig nu på: https://www.dgi.dk/arrangementer/201801756011