Skolecenter Jetsmarks regelsæt om færdsel på cykel

Forældrene er ansvarlige for:

• at elevernes cykler er lovlige
  • at de medbringes, når cykling er påkrævet
  • at børnene lærer at færdes sikkert i trafikken I indskolingen bærer alle elever cykelhjelm i forbindelse med cykling i skoletiden.

Når elever i indskolingen cykler, er det altid sammen med to voksne. En bagerst og en forrest. Eleverne må ikke færdes på trafikerede veje.

På mellemtrinet og i udskolingen anbefaler skolen, at eleverne bærer cykelhjelm, men det er forældrenes beslutning, om barnet skal bære cykelhjelm eller ej. Dvs. at forældrene skal have en klar aftale med barnet om brugen af cykelhjelm i skolen.

I 4., 5., og 6. klasse kan eleverne cykle alene eller i mindre grupper For afd. Pandrup gælder specielt: Eleverne i 4., 5., og 6. klasse skal cykle til idræt eller hjemkundskab undtagen i dec., jan. og feb., hvor der er bustransport.

Eleverne i 4., 5., og 6. kl. må cykle uledsaget til og fra idræt eller hjemkundskab Skolen sørger for, at en fra personalet cykler sammen med de elever fra 4.- og 5. klasse, der ønsker det, til idræt og svømning i Jetsmark Hallen.