smiley  et godt sted at være

smiley  et godt sted at lære

Fælles tlf : 72578090

Afd.Kaas: Skolegade 4, Kaas
      Afd.Pandrup: Blokhusvej 41, Pandrup

Afd. Kaas                                  Afd. Pandrup

Skolecenter Jetsmark

En uvurderlig organisation bag skoleskakken

Velkomst ved Kjeld Hedegaard

Nyhed billede
Vi fik afviklet holddm på Skolecenter Jetsmark, og arrangementet forløb rigtigt fint.
Resultaterne for vore skakspillere kan ses på holddm.dk. Generelt tilfredsstillende resultater efter min mening. Bedst placerede hold blev de ældste elever med en 4.plads. Vore 3. klasses elever var med helt i front , men fik en uheldig sammensætning af modstandere de sidste 3 runder, så de gled tilbage på sidstedagen.B-rækken fik en lidt uheldig start, men nåede frem til at møde topholdet i sidste runde, hvor de kun tabte knebent.
Nedenfor en hilsen fra Stengaardskolen fra København:
"Tak ligeledes til jer for et godt styret arrangement, alt klappede og I havde rigtig god styring af tidsplanen, samt ikke mindst en uvurderlig organisation bag, som jeg ikke tror vi ville kunne matche i København."
Så kære Støtteforening + forældre og venner+ familie og Inger + servicefolk - det er en fin hilsen til jer.
Styringen af turneringen blev stort set varetaget af Jetsmark Skakklub, og det er også yderst kompetente folk.
Bag det hele står selvfølgelig skolen, hvor Jakob Voldby og Gitte får lidt ekstra arbejde ud af sådan et stævne.
Endelig skal nævnes, at vi også fik gang i livebrætterne.