DM i fagene

Nyhed billede
Torsdag d. 24/1 blev der afholdt DM i fagene på Dokk1 i Århus. 200 skoleelever fra hele landet, havde kvalificeret sig til fagenes fest. Fra skolecenter Jetsmark, deltog Jesper 9. A i dansk, Katrine 9.B i matematik og Veronika 9.B i engelsk.

Vi redder liv

Vi er blevet en certificeret ”Du kan redde liv”-skole

Som en af TrygFondens certificerede ”Du kan redde liv”-skoler underviser vi de større elever på skolen i livreddende førstehjælp.

Se mere her.

• Bjarne Breinholt Søndergaard den 19-02-2019
    Uni-login

Kære forældre
    Lige en ekstra reminder om at få lavet jeres uni-login.
    Følg link for vejledning.
    Venlig hilsen Bjarne Søndergaard
    it-ansvarlig

Bjarne Breinholt Søndergaard den 01-02-2019
    01-02-2019

Alle forældre på Jammerbugt Kommunes folkeskoler skal have et Uni-login

Kære forældre

I dag er alle forældre på Jammerbugt Kommunes folkeskoler på forældreintra. Når I logger ind i dag, bruger I alle en kode, som nu skal ændres til det, der hedder et ”Uni-login”.

UNI-login består af et brugernavn og en adgangskode, som du skal bruge, når du logger ind på Forældreintra og på den nye læringsplatform Meebook.

UNI-login har følgende fordele:
    • UNI-login er knyttet til dit cpr-nr.
    • Du har kun ét login, også selvom du har børn på flere skoler.
    • Du kan selv nulstille dit UNI-login, hvis du glemmer dit brugernavn eller din kode.

Du skal selv oprette dit UNI-login, det kan du gøre fra mandag den 4. feb. Du kan stadig bruge den nuværende måde at logge på, men kun indtil 25 feb. eller indtil du skal på Meebook første gang.

Hvis du følger den vedlagte vejledning (et andet dokument), får du en nem guide til oprettelsen. Husk at notere dit brugernavn i pkt. 4 i oprettelsen. Du skal bruge dit NemID første gang, at du anvender UNI-login og ellers kun, hvis du glemmer dit brugernavn eller din kode.

Når du har oprettet dit UNI-login, skal du bruge det fremover til at få adgang til Forældreintra.

Dit UNI-login giver også adgang til den nye læringsplatform Meebook. Her vil du kunne følge med i dit barns skolegang. Meebook er det sted, hvor du fra i dag kan se dit barns årsplaner og senere på året også elevplanen.

Hvis du som forælder har problemer med at oprette dit UNI-login, og du har brugt vejledningen, skal du henvende dig til Marianne Munch Petersen afd. Kaas eller Jeanet Kobberup afd. Pandrup som er skolens sekretærer . Husk at medbringe dit NemID.

Bjarne Søndergaard
    it-ansvarlig

Gitte Brøchner Larsen den 10-09-2018
    Ekstra-ordinært fri fra skole - blanket til udfyldelse og afsendelse via Intra.
    Send via Intra til klasselærer.