Den store skak-vandrepokal vores et år mere

Dakwas modtager på skolens vegne vandrepokalen

Nyhed billede
Vi har arbejdet hårdt med skak efter at man har samlet de små i afd. Pandrup.
Pædagogerne har arbejdet, Helene og undertegnede har knoklet i det og alle børnene var også opsatte på det. Den pokal passer så fint på Skolecenter Jetsmark.
Tak til forældre der hjalp med transport og gik til hånde ude i Tornhøjskolen.
Det var en stor forsamling af børn,næsten 300 elever, men selv om man selvfølgelig blev træt i løbet af dagen, så gik det rigtigt fint.
Alle vore elever bidrog med deres point til pokalen. Nogle vandt mere end andre, men selv når man taber bliver man jo dygtigere til at spille og vi har derfor også 1 point for en tabt kamp.Alt ialt fik vi en helt masse point. Langt flere end nummer 2 Frejlev Skole.
Vi fik 2 gange guld og 1 gang sølv i de 3 rækker, så det er 2 hold, vi stiller op med i april, når der spilles hold-dm i Skrørping.

Vi redder liv

Vi er blevet en certificeret ”Du kan redde liv”-skole

Som en af TrygFondens certificerede ”Du kan redde liv”-skoler underviser vi de større elever på skolen i livreddende førstehjælp.

Se mere her.

Gitte Brøchner Larsen den 11-02-2019

Boden er pr. 1. februar forpagtet ud til Detlev Löwenstein.
    Alle spørgsmål vedr. boden og dens drift bedes stillet til Detlev.

Han kalder sit firma for Skolemad-Jammerbugt.
    Detlev har telefonnr. 3022 3631 og mail: [email protected]
    Gl. mobilepay-nr kan IKKE bruges mere. Brug Detlevs nr.

Skolen er kun behjælpelig med at lægge madplaner ud på Intra og Facebook.
    Gitte Brøchner Larsen den 10-09-2018
    Ekstra-ordinært fri fra skole - blanket til udfyldelse og afsendelse via Intra.
    Send via Intra til klasselærer.